Inloggen
Terug naar overzicht

Binnenjungle met Howea

Zeg je jungle, dan zeg je palm! En laat de Howea nou net het perfecte maatje hebben om een binnenjungle van eigenlijk elke ruimte te maken. Met deze plant zit je aan het juiste adres voor een tropische oase binnenshuis.

Voor elke ruimte
Deze palm, die begint vanuit een relatief bescheiden basis, groeit uit tot een vrolijke fontein aan groene bladeren. Doordat de Howea vooral in de hoogte groeit, is deze plant ook zeer geschikt voor kleinere ruimtes. En alsof dat nog niet praktisch genoeg was, is deze palm ook gewend aan donkerdere ruimtes. In Australië, waar deze plant van oorsprong vandaan komt, groeit deze plant onder het bladerdak van grote bomen. We overdrijven dus niet als we zeggen dat deze palm geschikt is voor élke ruimte.  

Filmster

Wie deze plant kent zal het niet verbazen dat het een veel geziene gast is in films en series. Zijn exotische uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat het een grote favoriet werd voor het creëren van een tropische sfeer in huiskamers op de set. Hierdoor wordt hij ook wel ‘Hollywood palm’ genoemd, een echte filmster dus!

Bekijk ons assortiment aan Howea palmen hieronder.