Inloggen
Terug naar overzicht

Tropische kamerplanten van GroWplant

Bij het dynamisch familiebedrijf GroWplant worden op de meest slimme, flexibele en duurzame manier planten gekweekt en verhandeld. Al meer dan 40 jaar zijn ze gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische kamerplanten en seizoensproducten.

Van Monstera’s en Cycas tot Sansevieria’s en Polyscias, het assortiment van GroWplant omvat een verscheidenheid aan planten afkomstig uit verschillende werelddelen, van Zuidoost-Azië tot Midden-Amerika. Ze komen vanuit deze landen bij de kweker binnen als kant en klare plant of als jonggoed, om te worden opgekweekt naar potmaat 9 tot 24. Veel planten worden in een mix gedaan, zodat de eindklant geheel ontzorgd is en een mooi totaalpakket aan groene kamerplanten in de winkel kan zetten.  

Deze kweker is continu op zoek naar nieuwe plantensoorten die passen binnen hun assortiment. Zo hebben ze onlangs de Zamia Furfuracea aan hun collectie toegevoegd. Deze cycadee, die veel wegheeft van een palmvaren, valt op door zijn robuuste, leerachtige bladeren en is relatief makkelijk te verzorgen omdat hij weinig water nodig heeft. Benieuwd naar wat GroWplant verder in het assortiment heeft? Bekijk dan hieronder hun assortiment.