Logga in
Tillbaka till översikt

VIP-Roses – en speciell rosodlare

I deras 3,5 hektar stora växthus producerar bröderna Sassen en serie hissnande rosor. Brödernas passion för rosens skönhet har drivit dem till att odla fram de mest fantastiska sorterna.

Det speciella med Vip Roses är att varje ros får tillräckligt med tid att utvecklas fullt i jorden. Bröderna Sassen bestämmer det optimala ögonblicket för när varje sort ska skördas. 80% av Vip Roses produktion sker mellan april och november, vilket gör det till en riktig säsongsprodukt.

Vip Roses erbjuder dessutom en helt förtrollande produktlinje med rosor. Dessa går under namnet 'special rose toppings'; speciella färgade rosor. Längtan efter glitter och glamour har lett till många nya sorter. Möjligheterna är oändliga!

Hållbarhet har utvecklats till en stor passion för Vip Roses och deras resultat är verkligen något att stoltsera med. De använder en säker, naturlig form av insektsmedel. Detta tillvägagångssätt leder till en hälsosam jord som rosen odlas i. En hälsosam jord säkerställer en frisk, kraftig ros med längre livslängd.

På frågan om vad som definierar Vip Roses, svarar odlaren Marc Sassen enkelt: "Det står i vårt namn. Vi är ingen vanlig odlare med ett standardsortiment rosor. Vi utvecklas hela tiden och slutar aldrig vår jakt efter nästa pärla, oavsett om det är i vårt växthus eller laboratorium. Vi erbjuder en Very Impressive Product – hissnande fantastiska rosor.